T +31 6 26 556 205
E info@ben3d.nl


 

BEN3D ontwerpt en ontwikkelt schepen naar uw wensen en specificaties.Wij beschikken over een zeer ruime ervaring op het gebied van het op maat ontwerpen en ontwikkelen van werkschepen, sloepen, consoleboten, tenders en kleine jachten gemaakt van aluminium, staal of hout.

Met uw input als basis starten wij een ontwerpspiraal waarbij iedere stap middels 2D of 3D visualisaties aan u wordt voorgelegd. Zo blijft u tijdens het proces volledig op de hoogte.

Wij kunnen daarnaast alle benodigde berekeningen uitvoeren, desgewenst volgens de klasseregels.

Bouw op maat betekent dat u de mogelijkheid heeft om de rechten te verkrijgen van het bouwpakket / snijpakket wat met u is ontwikkeld. In dit geval krijgt u de digitale snijbestanden (in de vorm van AutoCad dxf bestanden) in uw bezit, en kunt u het pakket zo vaak als gewenst laten snijden. Een andere mogelijkheid is dat u kiest voor lagere ontwikkelkosten. In dat geval is er sprake van gedeelde rechten.

Wij hebben goede contacten met cascobouwers en werven en kunnen indien gewenst ook de (af)bouw voor u verzorgen. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neemt u dan contact met ons op, zodat we eens vrijblijvend van gedachten kunnen wisselen.

Wij leveren ook een aantal standaard bouwpakketten van onder andere tenders en sloepen. Lees meer...


scheepsontwerp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Postadres:

BEN3D b.v.
Sparbuorren-Noard 19
9298 WB Kollumerzwaag (bezoek uitsluitend op afspraak)
telefoon +31 6 26 556 205
info@ben3d.nlKvK Rotterdam 56622910
IBAN NL54 INGB 0007505587


© 2015 BEN3D b.v. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.